Tuulitehtaat tänään tässä ja nyt! 5/2020

Poikkeusolot näkyvät myös Tuulitehtaiden ilmestymistiheydessä maassamme; lähestyvä kesä on Tuulitehtaidenkin osalta poikkeuksellinen; huomioimalla annetut suositukset, myös Tuulitehtaille kokoontumista on rajoitettu. Ei ole suositeltavaa lähestyä Tuulitehtaita monesta suunnasta yhtäaikaa tai kokoontua kilistelemään kuohuvia näyttelypaikoille.

Harmillisesti muutama paikkakunta jää vallitsevan tilanteen johdosta ilman paikallista  Tuulitehtaiden positiivista ja sieluja ruokkivaa vaikutusta, mutta peruutetuista näyttelyistä huolimatta Tuulitehtaat jatkavat omaa toimintaansa myös poikkeusoloissa. Tämän sivun myötä avautuukin nyt uusimmat terveiset/otokset nähtäville täältä netin kautta.

Kuvien teokset ovat siis nyt vapaasti kaupan, sillä näyttelyihin niitä ei nyt tämän suven osalta ole syytä jemmailla.. hinnat löytyvät kuvien yhteydestä. Olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen jos oma koti tai yrityksen tilat kaipaavat uutta puhkujaa seinälleen. Tehdään uudesta normaalista yhdessä astetta mielenkiintoisempaa.

“Eristetty elämä” 2020. Koko 24cm x 86cm. Akryyliväri kankaalle. Hinta 550,00.

Näin poikkeuksellinen aika ei voi olla näkymättä tuotannossa, vaikka Tuulitehtaat operoivatkin vallan omassa maailmassaan.

“Tuntemattoman edessä” 2020. Koko 35cm x 76cm. Akryyliväri kankaalle. Hinta: 650,00.

 

“Valmistautumista tulevaan” 2020. Koko 120cm x 100cm. Akryyliväri kankaalle. Hinta: 2500,00.

Toivottavasti teoksista on iloa näin etäisesti tarkastellen ja Tuulitehtaat auttavat katsomaan toiveikkain silmin myös tulevaisuuteen, uuteen normaaliin.. ..auttavat näkemään muutakin kuin uutisia ja murhetta ..tosin Tuulitehtaiden maailmaa ei kai ennenkään ole voinut sanoa kovin normaaliksi eli Tuulitehtailla suunnataankin kohti uutta “ei normaalia” ..paremmin sanottuna vaikka kohti..  ..uutta tasoa.. ..sanoisinko – Toista tasoa – .

Nauttikaa alkavasta kesästä, uusien Tuulitehtaiden henkäyksistä ja jokaista meitä rajoittavien ulkoisten ja sisäisten rajoitteiden purkautumisesta asteittain.. kohti uutta mennään!                                    – Terveisin Hube –

Tässä muita vapaita teoksia:

“Aamunkoitto Tuulitehtaalla” 2018. Koko 70cm x 140cm. Akryyliväri kankaalle. Hinta: 3200,00.

Katso vielä muut vapaat teokset tästä linkistä: AVAILABLE UNIQUE PAINTINGS

 

The Wind Factories

The Wind Factories is propably my best theme so far. I love everything about it! I was so enthusiastic and creative when this spectacular world of strange Wind Factories carried me away.

Imagine that human made factories are creating the Wind! Without these amazing machines there wouldn’t be wind at all.. think what would happen.

 

Wind Factory -paintings have been first on display in my privat exhibition at Gallery Art Frida at Korkeavuorenkatu, Helsinki. Exhibition was held during the Helsinki festival week and the Night of the arts in 2013.


Some of the paintings were also displayed at Art Centre Salmela on summer 2014 and at Surrealistic exhibition in Pietarsaari on summer 2014.

Latest exhibition with amazing Wind Factories was a beautiful summer exhibition Ars Kalmari in Vääksy on summer 2015. This annual summer exhibition is organised by artist Sanna Lappalainen.


Wind Factories birthplace, mystique basement is located only one hundred meters away from Gallery Art Frida on Korkeavuorenkatu.

I rented this place in purpose to create something exceptional in privat and calm place in the middle of the city of Helsinki.